Straalcabine van 25 meter lang, 8 meter breed en 8 meter hoog.

Op onze locatie in Baak (regio Doetinchem) hebben wij onze straal- en conserveerafdeling. Met onze straalcabine, metalliseer/schoopeerafdeling en natlakcabines kunnen we een totaalpakket aanbieden voor het (opnieuw) conserveren van al uw producten van klein tot groot.

In onze straalcabine van 25 meter lang, 8 meter breed en 8 meter hoog kunnen wij grote tot zeer grote producten stralen tot de gewenste ruwheid. Wij kunnen hierbij met zowel staal als zand stralen. Tevens hebben wij een aparte cabine waar wij RVS stralen met een RVS straalmiddel en een aparte glasparel cabine waar zowel aluminium als RVS gestraald wordt.

Kom in contact

Glasparelen

Glasparelen is het grondig reinigen van het basismateriaal. Het verwijdert vuil en geeft het oppervlak een egaal en gematteerd uiterlijk. Deze behandeling wordt veel toegepast in de RVS (voedings)industrie omdat na de behandeling het oppervlak volledig rein is.

 

Metalliseren

Metalliseren/schooperen is een techniek waarbij met een vlamboog zinkdeeltjes op een product worden gespoten. Het resultaat is een ijzersterke, ruw verzinkt oppervlak die een optimale bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf. Tevens leent de ruwheid een optimale hechting voor het coatingssysteem.

Naast zink kunnen ook andere materialen als koper, aluminium en dergelijke toegepast worden.

Spuithallen

In onze spuithallen kunnen wij de gestraalde producten voorzien van een coatingsysteem naar keuze. Tijdens dit traject wordt u bijgestaan door onze medewerkers met hun jarenlange ervaring.  Hierdoor wordt het juiste type coating bij het product en het klimaat waarin het zich uiteindelijk bevindt gekozen. Wij maken gebruik van airless, air mix en elektrostatische spuittechnieken.

Andere werkzaamheden

Privacyverklaring | ROWI Engineering is onderdeel van ROWI BV © 2024 All rights reserved, Webdesign & Marketing by Stijl en Vorm